scroll

Een complete virtuele kennismaking

Kinderen zijn voor ouders hun belangrijkste bezit. Wanneer de basisschoolperiode aanbreekt, dragen zij de opvoedingstaak over aan een basisschool. Kinderen brengen bijna achtduizend uur door op de basisschool, voordat zij de stap naar het middelbaar onderwijs maken. In deze belangrijke periode veranderen kinderen. Een kind wordt groter, sterker. Het leert lezen, schrijven en rekenen. Een kind wordt zelfstandiger en leert functioneren in een groep leeftijdsgenoten. Er is geen periode in het leven van een kind waarin het zich meer ontwikkelt.
Als Meerwerf-basisscholen zijn we dan ook bij elke nieuwe inschrijving van een leerling trots op het feit dat weer een ouder een deel van de opvoeding aan één van onze scholen toevertrouwt. Maar voordat u een keuze maakt, wilt u natuurlijk wel weten waar uw kind deze periode doorbrengt, in wat voor omgeving uw kind terechtkomt en welke juffen en meesters de rol van ‘opvoeders’ overnemen. Meerwerf-basisscholen zijn voorspelbaar en betrouwbaar. Door duidelijk te tonen wie we zijn en waar we voor staan, stellen we ouders in de gelegenheid hun verwachtingen op onze aanpak af te stemmen. We laten zien waar we voor staan op het gebied van onderwijs en opvoeding. En dit maken we ook waar.
Voor Meerwerf-basisscholen staat modern openbaar onderwijs centraal. Dat vraagt om een eigen- tijdse aanpak. Elke Meerwerf-school is een unieke school met een eigen identiteit. Om inhoudelijk een goed beeld te krijgen van de school, kunt u via onze website een complete en informatieve virtuele rondleiding volgen. De rondleiding geeft ouders en kinderen de kans virtueel door de schoolgebouwen te wandelen en op gemak de locaties te verkennen. Tijdens de tour komen kijkers met behulp van interactieve elementen alles te weten over de betreffende school. Belangrijke of handige weetjes, kernwaarden en andere nuttige informatie bieden per locatie een goed beeld en een prettige kennismaking.

Wilt u na het zien van de virtuele rondleiding een bezoek brengen aan één van de Meerwerf-basisscholen of specifieke informatie met betrekking tot lestijden, voor- of naschoolse opvang of schoolvisie doornemen? Neem dan een kijkje in de digitale schoolgidsen. Hierin vindt u alle belangrijke informatie rondom de basisschoolperiode van uw kind. Natuurlijk bent u van harte welkom een bezoek te brengen aan de school van uw keuze. Neem contact op en kom sfeer proeven. Graag maken we een afspraak om u persoonlijk te informeren over onze werkwijze en uw vragen te beantwoorden.

Bezoek binnenkort alle scholen vanuit huis.