scroll

ONTDEK JOUW TALENT

BIJ TRIADE
Het nieuwe cursusaanbod voor het seizoen 2017 – 2018 van Triade is bekend en biedt voor ieder wat wils. Wat je interesse of leeftijd ook is, voor iedereen zit er wel een leuke, uitdagende en leerzame cursus bij. Specifiek voor kinderen biedt Triade het volgende:

INSTRUMENTEN SPELEN EN ZINGEN

Bij Triade kun je zingen en (bijna) op alle instrumenten les krijgen. Er is les in Den Helder en in Julianadorp. Wil je een keer een instrument of zangles uitproberen? Dan kun je een proefles of een probeercursus doen. Triade geeft individueel les, maar heeft ook diverse groepen.

ATELIER

Voor kinderen is er van alles te ontdekken in het kunstatelier van Triade. Van kleuters die houden van kliederen tot het kinderkunstatelier waar je allerlei materialen mag uitproberen. Ons aanbod creatieve (beeldende) cursussen is groot!

FOTOGRAFIE & WIZZKIDS! CLUB

Speciaal voor kinderen heeft Triade de Wizzkids! Club en het “Youtube experiment”. Je wordt meegenomen in de digitale wereld, waar je alles leert over animatie, fotografie, film en vormgeving.

DANSSTUDIO

Dansen is voor iedereen. In onze dansstudio geven we de vertrouwde lessen in klassiek ballet, jazz- en streetdance en Hiphop. Voor jonge kinderen is er samen dansen met (groot)ouders, peuterdans en kinderdans. De lessen hebben een creatieve invulling en prikkelen de fantasie.

THEATER EN MUSICAL

In onze theater- en musicallessen spelen fantasie en eigen ideeën een belangrijke rol. De spelers maken met elkaar een eigen theaterstuk, waar een ieder zijn eigen rol in heeft.

VOLG ONS OP FACEBOOK

VOOR LEUKE (POP-UP)ACTIVITEITEN GEDURENDE HET SEIZOEN.
Triade Huis van de Kunsten
Middenweg 2
1782 BG Den Helder
0223 - 53 72 00
info@triade-denhelder.nl 
Bezoek website