scroll

HET KIND VAN VANDAAG IS DE VOLWASSENE IN DE WERELD VAN MORGEN

SKDH heeft een divers aanbod; van kinderdagverblijven, peuterspeelen leergroepen, buitenschoolse opvang, gastouders en opvoedingsondersteuning tot nieuw te ontwikkelen activiteiten zoals huiswerkbegeleiding, muziek en zomerscholen.
Het is de ambitie van SKDH om optimale kansen te creëren voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar in de Kop van Noord-Holland zodat zij hun talenten en vaardigheden kunnen ontwikkelen. SKDH maakt zich sterk voor een brede, eigentijdse en uitdagende dienstverlening van hoge kwaliteit, waarmee we onderscheidend zijn.

Wij bieden de basis voor persoonlijke en sociale groei en stimuleren de ontwikkeling van elk kind. Dit gebeurt in overleg met ouders en wij werken samen met onze partners zoals gemeenten, scholen, bibliotheken, GGD/consultatiebureaus en andere zorg- en welzijnsinstellingen. Hiermee ondersteunen wij ouders en andere belangrijke betrokkenen rondom het kind.
We stimuleren kinderen en jongeren zodat zij hun mogelijkheden en talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen, om deze optimaal te benutten zodat zij uitgroeien tot betrokken mensen. Want, het kind van vandaag is de volwassene in de wereld van morgen.
 
SKDH
Korvetstraat 67
1784 MP Den Helder
0223 - 61 42 02
info@skdh.nl
Bezoek website